Cases

Consumer Finance

Ruim 260.000 aanvragen voor krediet door consumenten zijn volledig dynamisch afgehandeld door Forlease. Ruim 40.000 online dossiers zijn afgesloten met een gezamenlijk verstrekt uitstaand saldo van vijftig miljoen euro. Minder dan 0,6% kon niet of niet tijdig zelfstandig terugbetalen mede dankzij een zorgvuldig acceptatiebeleid en verantwoorde verstrekking van middelen.

Private Autolease

Ruim 30.000 aanvragen voor particuliere autolease zijn afgehandeld voor consumenten met een focus op stadauto’s Er is een wagenpark beheerd van circa 1.200 voertuigen inclusief build in services op componenten zoals reparatie, onderhoud, schade en repatriëring. Minder dan 0,2% kon niet tijdig terugbetalen om reden van gedwongen werkeloosheid. Werkeloosheid werd verzekerd.

Asset based finance

Bedrent is een nieuwe innovatie aanbieder op het internet van premium boxspring combinaties voor consumenten die per maand kunnen worden betaald via een af te sluiten operationele huur of private lease, zie Bedrent. Bedrent is Lid Thuiswinkel Waarborg en profileert zich als marktleider in de Nederlandse markt voor specifiek boxspringlease in eigen beheer.

Meer weten? Bel of mail voor een afspraak.