Diensten

in-house

Forlease biedt een aantal diensten en services bij gebruik van onze Pay Per Month Software.

U kunt ervoor kiezen om direct de gehele procesgang van aanvraag t/m incasso ( gefaseerd) in eigen beheer te integreren binnen de organisatie. Wij zijn u dan behulpzaam bij de oplevering en implementatie tegen consultancy uurtarief.

Wij berekenen geen fee per aanvraag. U wordt zelf verantwoordelijk voor separate kosten zoals creditchecks en sms-verkeer.

In-house is een optie voor organisaties met een eigen afdeling klantenservice en administratie naast gekwalificeerd personeel.

Outsourcing

U kunt er ook voor kiezen om de gehele procesgang uit te besteden aan Forlease. Iedere aanvraag wordt afgehandeld op basis van vooraf gedefinieerde procesgang.

Na aanvraag volgt verrijkking van persoonsgegevens, beoordeling met acceptatie van profiel, verwerking van aanvraag naar order, activeren van maandelijkse facturen en monitoren betalingsgedrag tot dag 60 inclusief versturen van aanmaningen en in gebreke stellingen.

Wij berekenen een fixed fee per aanvraag. Wij dragen separate kosten en worden ook verantwoordelijk voor het creditmanagement na facturatie tot aan de dagvaarding bij aanhoudende wanbetaling.